Despre Noi|Companie

Cine suntem?

New Project

Societatea GNB Construct SRL a fost înființată in anul 1998 în Craiova și are ca domeniu principal de activitate construcțiile rezidențiale și nerezidențiale, construcții civile și industriale.

Obiective

Obiectivul principal al firmei este realizarea de obiective de cea mai buna calitate, adaptarea permanentă de noi tehnologii și punerea lor în practică așa încât beneficiarii să aibă siguranța lucrului bine făcut.

Newdwd Project

Societatea are în medie 15-20 de angajați și urmărește creșterea numărului lor prin extinderea pieței de lucru atât cu beneficiari persoane fizice cât și cu persoane juridice.

Totodată societatea se poate mândri cu un număr mare de lucrări de construcții (structuri și finisaje) atât in Craiova cât și in alte orașe din regiunea Oltenia dar și din țară. Pe toată durata de existență a societății s-a urmărit ca întreg colectivul de muncă să dea dovadă de seriozitate, respect și responsabilitate in tot ceea ce întreprinde, să respecte termenul de execuție și să păstreze buna colaborare cu beneficiarii atât pe parcursul execuției cât și după terminarea lucrărilor.

Contactează-ne pentru o ofertă personalizată!